Polędwica wołowa / rukola / parmezan / kapary / focaccia
Łosoś / melon / koperek / por
Burak / ogórek / rzodkiewka / koperek
Pomidory / tymianek / czosnek / gyoza
Łosoś wędzony Mowi / miks sałat / mango / avocado / bagietka
Pierś z kurczaka / spagetti / chorizo / papryka pepperoni
Okoń morski / ryż arborio / szafran / szpinak baby
Kurczak / gnocchi / batat / burak / brokuł
Śmietana / żółtko / wanilia / maliny
Czekolada / jeżyna / mięta / lody waniliowe
Ravioli żytnie / kalafior / gruszka / pak choi
smażone na maśle z cukrem i surówką z marchwi
z serem, bitą śmietaną i owocami
z piersi kurczaka z frytkami i mizerią
z bitą śmietaną
z bezikami i lodem waniliowym
W celu rezerwacji,
stolika prosimy
o kontakt telefoniczny.
+48 41 317 44 10 kontakt@essencerestaurant.pl
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez ODYSSEY CLUBHOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Kolonia 126, 26-001, Dąbrowa , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.